Vi som har Woolly Wonder´s kennel heter Therese och Kristoffer. Vi bor tillsammans med våra pommar i Vinslöv i Skåne. Här bor vi i ett mysigt rött litet hus som vi håller på och renoverar. Hundarna bor inne med oss i huset och lever som familjemedlemmar. Våra valpar spenderar sina första veckor i livet i vårt sovrum och sedan flyttar de ner till nedervåningen så de kan följa med i det dagliga livet.


Jag Therese är uppvuxen med massa olika djur, hundar, hästar, katter, kaniner, fåglar mm. Det har funnits hund i släkten innan, men första hunden i vår familj sen jag föddes var en Golden retriever som fick heta Nalle och sen en till som fick heta Puh.

Lite senare kom även en Schäfer som vi ställde ut och pappa tränade och tävlade spår och lydnad med. Vi lärde känna dem som hade schäfer kenneln och hjälpte dem en del så då kom det fler schäfrar och en rottis.

Så hela dagarna ägnades åt hundar och hästar, varje helg var det nån lydnadstävlig, utställning eller hopptävling. Pappa ville även använda hundarna i jobbet och bestämde sig för att bli Securitasvakt.


Tyvärr förolyckades han när jag var 12 år. Då fick jag min första egna hund, en underbar Shetland sheepdog hane som fick namnet Rocky.Dessvärre blev han bara åtta år pga sjukdom.


Jag var väldigt förtjust i rasen pomeranian, så när det var dags för en ny familjemedlem så föll valet på pom. En fantastisk liten hund som verkligen passar oss.

2005 skaffade vi vårt kennelnamn Woolly Wonder's.

Vi hoppas på att få uppleva många underbara och roliga stunder med våra fyrbenta vänner. Få se nya små underverk växa upp och sedan sprida sån glädje hos andra familjer som de sprider hos oss. Vi älskar dem som våra barn.